Diensten

Verkoop in de Benelux

IBD is de partner voor het vermarkten van duurzame merken in de Benelux. Als expert op de Nederlandse en Belgische markt, met een eigen marketing team en eigen logistiek, bieden wij de mogelijkheid om jouw merk te verkopen in Nederland en België.

Neem contact op
IBD  •  Growing Sustainable Brands
Bags hanging
Verkopen in de Benelux

Wat doen wij?

IBD is distributeur van duurzame merken in de Benelux. Wij verkopen een assortiment aan duurzame merken aan groothandels, winkels, webshops en andere klanten binnen de Benelux. Wij helpen mee een product te positioneren, te prijzen en te vermarkten en helpen zo de tofste merkten te floreren in de Benelux. Verder bieden wij jouw product natuurlijk aan bij onze klanten en investeren in de marketing die zij en wij uitvoeren.

Schaalbaarheid

Een van de unieke eigenschappen van ons bedrijf en van de merken waarmee wij werken is dat wij alles schaalbaar inrichten. Zo zijn wij in staat om te werken van containers tot de kleinste verpakkingen en deze te leveren en vermarkten binnen heel europa. Al onze processen zijn ingericht om gedurende een langere samenwerking samen een merk op te bouwen en te zorgen dat wij een stabiele groei kunnen realiseren.

Packaging

Samen kijken hoe wij jouw merk in de Benelux kunnen laten groeien?

Wij nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Bedankt, we hebben je inzending ontvangen!
Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.