IBD voor

Kinderopvang

Als kinderopvang kies je duidelijk voor een bepaalde pedagogische aanpak. Met deskundige medewerkers geven jullie positieve aandacht aan alle kinderen in de dagopvang, in de buitenschoolse opvang en natuurlijk aan hun ouders/verzorgers. Gezondheid en beweging spelen ook een belangrijke rol. Dit kun je ook vertalen in de keuze voor ecologische verzorgingsproducten.

Duurzame producten die die kans op een allergie verkleinen. Denk hierbij aan luiers, billendoekjes die ook voor de handen en het gezicht kunnen worden gebruikt, billenzalf, zonnebrandproducten en handzeep. Verzorgingsproducten die met oog voor het milieu zijn geproduceerd en geen schadelijke ingrediënten bevatten. Gecertificeerd met ecolabels.

Wil je als kinderopvang nog meer ecologische stappen zetten, dan kies je ook voor duurzame facilitaire producten. Denk hierbij aan composteerbare afvalzakken en containerzakken, tissues, toiletpapier en keukenrol van zacht gerecycled materiaal, (af-)wasmiddelen en reinigingsmiddelen. 

Hoe werkt het? De locatie bestelt de gewenste producten bij IBD Trade Services en deze worden dezelfde of de volgende werkdag naar de locatie gestuurd. Altijd in dozen, niet op een pallet. Die dozen kunnen immers weer mooi worden gebruikt om te knutselen.

Leveren in heel Europa
Eigen logistiek
Grote en kleine oplages
Fulfillment
Sustainable brands
Leveren in heel Europa
Eigen logistiek
Grote en kleine oplages
Fulfillment
Sustainable brands

Onze merken voor

Kinderopvang

SmartKids

Grazie Natural

CC Hansen

Muumi Baby

BioMat

Bestellen bij IBD?

Klant worden bij IBD is erg simpel en kan binnen enkele dagen

Jou helpen floreren is wat ons enthousiast maakt! Daarom zullen wij na dit proces ook regelmatig in contact blijven, geven wij jou updates over nieuwe producten en kijken we samen naar hoe we merken nog sterker kunnen maken!

01

Boek een online of fysieke kennismaking

02

Ontvang een voorstel

03

Bestel op de manier die voor jou het makkelijkste is!

a person with curly hair
a woman with long hair

Zo werkt bestellen bij IBD

01

Online of fysieke kennismaking

02

Ontvang een voorstel

03

Bestellen

Vraag & antwoord

Scelerisque id quis aliquet ac iaculis lorem tempor arcu nunc. Auctor elementum, sit egestas semper.

No items found.