Over IBD
IBD is al jarenlang bekend als importeur en distributeur van optiek, ecologische en verantwoorde verzorgings- en huishoudproducten.

Growing

Sustainable Brands

a pair of hands holding each other
Waarom IBD

Duurzaamheid

Duurzaamheid is het cruciale onderdeel van IBD. Wij geloven in een duurzame toekomst en willen daar met ons bedrijf, onze producten en onze partners hard aan werken! Al onze nieuwe merken voldoen aan onze eisen voor een duurzame en gezonde toekomst. Maar duurzaamheid zit niet alleen in onze merken, wij zijn ook constant bezig om onze processen te verbeteren en kijken hoe wij duurzaamheid kunnen promoten bij onze klanten en leveranciers. Zo kunnen we samen echte stappen maken!

Door persoonlijke, betrokken relaties met klanten en leverancier bouwen we samen aan duurzame merken.

Fysieke, innovatieve en duurzame merken in Nederland en Belgie breed en toegankelijk op de markt zetten.

Persoonlijk

Bij IBD werken wij echt samen met onze klanten! Ons doel is samen met jou iets op te bouwen en daarvoor is persoonlijk contact en goede communicatie essentieel. Bij ons ben je daarom geen onbekende maar heb jij altijd persoonlijk contact. Zo kunnen wij snel reageren wanneer het nodig is en tegelijk samen bouwen aan een langdurig partnership.

Logistiek

Wij verzorgen in Breda ons eigen logistieke proces met onze eigen warehousing. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij snel reageren op jullie vragen. Wij kunnen producten leveren in alle verpakkingen en formaten, verschillende levertijden en vervoerseisen, verschillende verpakkingsmaterialen en aan grote warehouses en consumenten leveren.

Levering door heel Europa

Wij leveren B2B vanuit ons magazijn in Breda naar heel Europa.

Warehousing, 3PL, fulfillment

Jouw producten in ons magazijn en wij kunnen alle leveringen regelen, zowel zakelijk binnen Europa en B2C in de Benelux en Duitsland.

Werken bij IBD

Kom jij ons team versterken? Wij staan ook open voor open sollicitaties, mail dan naar info@ibdtrade.nl

No items found.

Meer weten over IBD en wat wij jou kunnen bieden?

Start je aanvraag