IBD voor

Webshops

Voor een webwinkel ben je natuurlijk continue op zoek naar producten waar jij je klanten blij mee kunt maken. Wij bieden vernieuwende ecologische product die jij direct kunt opnemen!

Wat voor webshop jij ook hebt, een toekomst met duurzame producten is erg belangrijk. Vanuit het brede assortiment van merken dat wij bieden zijn hierin vele opties voor verschillende markten.

Biedt jij bijvoorbeeld babyproducten aan? Dan weet je dat (aanstaande) ouders het allerbeste voor hun baby willen en daar horen verantwoorde verzorgingsproducten. Zo bieden wij ecologische luiers die niet met chloor zijn gebleekt (Muumi Baby), billendoekjes die niet zijn gemaakt van plastic maar 100% van houtvezel (SmartKids). En verzorgingsproducten om verantwoord te smeren en lekker mee te badderen, zonder schadelijke ingrediënten (Derma Baby).

Of bied jij ecologische producten voor het hele gezin? Kijk dan eens naar de Nukka wegwerpscheermesjes van bamboe. Een prachtig alternatief voor de plastic scheermesjes. of de hervulbare schoonmaakmiddelen van Skosh. Een herbruikbare fles, doe de tablet hierin, voeg water toe en je kunt schoonmaken. Of naar de composteerbare vuilniszakken van BioMat!

Of wil jij graag duurzame menstruatie producten gaan bieden? Denk dan aan wegwerp-menstruatieproducten van gecertificeerd biologisch katoen (Ginger Organic), wasbaar verband met drukknoopjes, klittenband of zonder sluiting (Imse en Bamboolik), verschillende menstruatiecups (Divine, Merula) of menstruatieondergoed (Cheeky). 

Heb je een outdoor webwinkel? Handig en klein voor onderweg, de tabletten die met een paar druppels water een vochtig doekje worden, gemaakt van bamboe van Dr. Isla. En wist je dat composteerbare afvalzakken van maiszetmeel ook worden gebruikt in een droogtoilet?

Natuurlijk kijken wij altijd samen met jullie naar welke producten er bij jullie shop passen.

Leveren in heel Europa
Eigen logistiek
Grote en kleine oplages
Fulfillment
Sustainable brands
Leveren in heel Europa
Eigen logistiek
Grote en kleine oplages
Fulfillment
Sustainable brands

Onze merken voor

Webshops

Sol de Ibiza

Banbu

Skosh

SmartKids

Merula

Derma

BioBrush

Ginger Organic

Pandoo

Doddlebags

Bamboolik

Sakwabag

Vimse

Imse

Grazie Natural

Velvety

Grace & Green

Muumi Baby

Cheeky

Divine

BioMat

Bestellen bij IBD?

Klant worden bij IBD is erg simpel en kan binnen enkele dagen

Jou helpen floreren is wat ons enthousiast maakt! Daarom zullen wij na dit proces ook regelmatig in contact blijven, geven wij jou updates over nieuwe producten en kijken we samen naar hoe we merken nog sterker kunnen maken!

01

Boek een online of fysieke kennismaking

02

Ontvang een voorstel

03

Bestel op de manier die voor jou het makkelijkste is!

a person with curly hair
a woman with long hair

Zo werkt bestellen bij IBD

01

Online of fysieke kennismaking

02

Ontvang een voorstel

03

Bestellen

Vraag & antwoord

Scelerisque id quis aliquet ac iaculis lorem tempor arcu nunc. Auctor elementum, sit egestas semper.

No items found.