IBD voor

Hovenier

Als hovenier werk je buiten en voel je je verbonden met de natuur. Logisch dat je ook klimaatvriendelijke keuzes wil maken en graag wil werken met ecologische en milieuvriendelijke producten!

Tuinafval neem je mee of laat je bij je klant in de groenbak, in een composteerbare containerzak. In sommige gemeenten worden ook losse papieren containerzakken meegenomen bij de gft-inzameling door de gemeente. Je beschermt de natuur die jij zo goed verzorgd en biedt toegevoegde waarde aan jouw klanten door op een duurzame manier te werken!

Hoveniers en natuurbeheerders kunnen bij IBD terecht voor verschillende producten maar voornamelijk bieden wij hen het assortiment BioMat producten. Deze composteerbare vuilniszakken en containerzakken van maïszetmeel of papier zijn milieuvriendelijk en erg scheurvast.

Zo kunnen de papieren container zakken van 240 liter gebruikt worden om bladeren en tuinafval in te verzamelen en te vervoeren. De BioMat zakken zijn composteerbaar.

In natuurgebieden kunnen is een biologisch afbreekbare zak van maïszetmeel of papier een beter alternatief dan een plastic zak in de prullenbakken. In de zomer wordt geadviseerd om een keer per week de zak uit de afvalbakken te halen en in de winter een keer per 2 weken.

Leveren in heel Europa
Eigen logistiek
Grote en kleine oplages
Fulfillment
Sustainable brands
Leveren in heel Europa
Eigen logistiek
Grote en kleine oplages
Fulfillment
Sustainable brands

Onze merken voor

Hovenier

BioMat

Bestellen bij IBD?

Klant worden bij IBD is erg simpel en kan binnen enkele dagen

Jou helpen floreren is wat ons enthousiast maakt! Daarom zullen wij na dit proces ook regelmatig in contact blijven, geven wij jou updates over nieuwe producten en kijken we samen naar hoe we merken nog sterker kunnen maken!

01

Boek een online of fysieke kennismaking

02

Ontvang een voorstel

03

Bestel op de manier die voor jou het makkelijkste is!

a person with curly hair
a woman with long hair

Zo werkt bestellen bij IBD

01

Online of fysieke kennismaking

02

Ontvang een voorstel

03

Bestellen

Vraag & antwoord

Scelerisque id quis aliquet ac iaculis lorem tempor arcu nunc. Auctor elementum, sit egestas semper.

No items found.