Terug naar overzicht
Merk

Muumi Baby

De ecologische luiers van Muumi Baby zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. Deze zachte, kwalitatief hoogwaardige luiers worden geproduceerd in Finland en biedt alles wat voor een kindje nodig is. Muumi Baby producten wordt CO2 neutraal geproduceerd en zonder onnodige chemicaliën zoals lotions en parfums waardoor ze eer doen aan de huid -en milieuvriendelijkheid

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Muumi Baby luiers en luierbroekjes worden geproduceerd van FSC gecertificeerd houtpulp, afkomstig van verantwoord beheerde Scandinavische bossen. In samenwerking met de Finse Astma & Allergie Federatie zijn de luiers hypoallergeen gemaakt, zacht en super absorberend, geschikt voor de gevoelige baby- en kinderhuid. De productie van de luiers en luierbroekjes wordt uitsluitend gedaan met gecertificeerd waterkracht en zonne-energie. Door deze milieuvriendelijke manier van produceren heeft Muumi Baby de Nordic Swan Ecolabel verkregen. De luiers hebben een hele goede pasvormen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende maten, vanaf pasgeboren baby’s tot en met kinderen van 24kg. Er zijn ook 4 maten luierbroekjes die ideaal zijn om je kindje te helpen bij de zindelijkheidstraining waarbij de grootste maatgeschikt is voor kinderen tot en met 26kg.

·       Volledig CO2 neutraal geproduceerd

·       Gecertificeerd door Allergy Certified Hypoallergeen

·       0%parfum, 0% lotions, 0% latex

Geselecteerde producten

van

Muumi Baby

Ecologische luierbroekjes - Maat 7

0% parfum, 0% lotions, 0% latex

Ecologische luierbroekjes - Maat 6

0% parfum, 0% lotions, 0% latex

Ecologische luierbroekjes - Maat 5

0% parfum, 0% lotions, 0% latex

Ecologische luierbroekjes - maat 4

0% parfum, 0% lotions, 0% latex

Ecologische luier - Maat 6

0% parfum, 0% lotions, 0% latex

Ecologische luier - Maat 5

0% parfum, 0% lotions, 0% latex

Ecologische luier - Maat 4

0% parfum, 0% lotions, 0% latex

Ecologische luier - Maat 3

0% parfum, 0% lotions, 0% latex

Ecologische luier - Maat 2

0% parfum, 0% lotions, 0% latex

Ecologische luier - Maat 1

0% parfum, 0% lotions, 0% latex

Bestellen bij IBD?

Klant worden bij IBD is erg simpel en kan binnen enkele dagen

Jou helpen floreren is wat ons enthousiast maakt! Daarom zullen wij na dit proces ook regelmatig in contact blijven, geven wij jou updates over nieuwe producten en kijken we samen naar hoe we merken nog sterker kunnen maken!

01

Boek een online of fysieke kennismaking

02

Ontvang een voorstel

03

Bestel op de manier die voor jou het makkelijkste is!

a person with curly hair
a woman with long hair

Zo werkt bestellen bij IBD

01

Online of fysieke kennismaking

02

Ontvang een voorstel

03

Bestellen

Onze klanten

No items found.

Vraag & antwoord

Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact op en wij beantwoorden uw vraag dan graag! 

Wat maakt de Muumi Baby luiers eco-vriendelijk?

Muumi Baby luiers verschillen in veel opzichten van gewone wegwerpluiers, behalve het absorptievermogen. De grootste verschillen zitten in de gebruikte grondstoffen, aangezien alle luiers uit een aantal verschillende materialen bestaan. De grondstoffen die worden gebruikt in Muumi Baby luiers zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de strenge criteria van het Nordic Swan Ecolabel en de Finse Allergie, Huid en Astma Federatie. Het fabricageproces van een eco-luier verschilt ook van dat van een gewone luier wat betreft de gebruikte energiebron. De luiers zijn 100% klimaatneutraal geproduceerd.

Zijn de Muumi Baby luiers huidvriendelijk en geschikt voor de gevoelige huid?

Huidvriendelijkheid is een van de hoogste prioriteiten van Muumi Baby en daarom zeer geschikt voor de meest gevoelige huid. De belangrijkste grondstof die in de luiers worden gebruikt, is cellulose uit Finland. De cellulose is volledig chloorvrij en dioxinevrij. Dit is een veiligere en huidvriendelijkere optie voor de huid van je kind, en het is ook beter voor het milieu. Muumi Babyluiers bevatten geen allergene stoffen zoals latex, glyfosaat, formaldehyden of ftalaten. Daarnaast is de pasvorm van de luier erg belangrijk voor de huidvriendelijkheid van de baby.

Wat betekent het Nordic Swan Ecolabel?

De criteria voor het Nordic Swan Ecolabel zijn opgesteld vanuit het perspectief van de levenscyclus van het product, van de selectie vangrondstoffen tot de verwijdering van het product. Daarnaast staat het voor de verantwoordelijkheid van het product ten opzichte van het milieu. Het Nordic Swan Ecolabel stelt nauwkeurige en strenge criteria vast over wat luiers mogen bevatten en wat er tijdens het productieproces aan mag worden toegevoegd. Producten die het Nordic Swan Ecolabel dragen mogen geen stoffen bevatten die schadelijk zijn voor de gezondheid of het milieu. Ook de materialen die gebruikt worden in luiers moeten geproduceerd worden met een lage uitstoot en zonder het milieu te belasten. Daarnaast mogen er geen onnodig toegevoegde chemicaliën bevatten, zoals lotions of geurstoffen.

Bestellen als consument?

Muumi Baby

is er voor

Meer weten over IBD en wat wij jou kunnen bieden?

Start je aanvraag