Terug naar overzicht
Merk

Divine

De DivineCup is een gezonde en milieuvriendelijke vervanging voor wegwerp menstruatieproducten zoals maandverband en tampons. Het is gemaakt van medische siliconen en vrij van ziekteverwekkers, bacteriën en andere schadelijke stoffen.

Geïnteresseerd?
Neem contact op

De Divine menstruatiecup is beschikbaar in 3 maten en 2 hardheidsgraden. De stevige variant wordt aangeraden voor personen met een sterke en getrainde bekkenbodem. Om de cup te gebruiken, vouw je deze op verschillende manieren en breng je deze in op een vergelijkbare wijze als een tampon. Het menstruatiebloed wordt in het kuipje opgevangen. Met de juiste zorg en onderhoud kan de DivineCup tot wel 10 jaar meegaan, mits deze op de juiste manier gebruikt wordt. Het gebruik van de Divine menstruatiecup vermindert de afvalproductie.

Geselecteerde producten

van

Divine

Menstruatiecup - Spring Symphony

Verkrijgbaar in 3 maten

Menstruatiecup - Sailor Blue

Verkrijgbaar in 3 maten

Menstruatiecup - Royal Purple

Verkrijgbaar in 3 maten

Menstruatiecup hard - Pretty in Pink

Verkrijgbaar in 3 maten

Menstruatiecup zacht - Pretty in Pink

Verkrijgbaar in 3 maten

Menstruatiecup - Nugget gold

Verkrijgbaar in 3 maten

Bestellen bij IBD?

Klant worden bij IBD is erg simpel en kan binnen enkele dagen

Jou helpen floreren is wat ons enthousiast maakt! Daarom zullen wij na dit proces ook regelmatig in contact blijven, geven wij jou updates over nieuwe producten en kijken we samen naar hoe we merken nog sterker kunnen maken!

01

Boek een online of fysieke kennismaking

02

Ontvang een voorstel

03

Bestel op de manier die voor jou het makkelijkste is!

a person with curly hair
a woman with long hair

Zo werkt bestellen bij IBD

01

Online of fysieke kennismaking

02

Ontvang een voorstel

03

Bestellen

Onze klanten

No items found.

Vraag & antwoord

Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact op en wij beantwoorden uw vraag dan graag! 

Hoe lang wordt het aangeraden de DivineCup te dragen?

De DivineCup is speciaal ontworpen om tot wel 3 keer zoveel menstruatiebloed op te vangen als een normaal maandverband of tampon. Dit geeft aan dat de meeste gebruikers van de DivineCup slechts één keer 's ochtends en één keer 's avonds de cup hoeven te legen. De cup kan gedurende de dag gedragen worden zonder dat het nodig is om deze te legen. Bovendien kan de DivineCup 's nachts tot wel 12 uur worden gedragen zonder enige problemen. Het verminderde aantal keren dat de cup geleegd moet worden, maakt het gebruik van de DivineCup gemakkelijker en minder storend voor het dagelijkse leven dan traditionele menstruatieproducten.

Welke maten menstruatiecups zijn er beschikbaar?

DivineCups biedt menstruatiecups aan in de maten S, M en L. De DivineCup maat S is speciaal ontworpen voor mensen met een lichte menstruatie en werkt ook goed voor tieners die net beginnen te menstrueren. Meteen diameter van 38 mm, een lengte van 62 mm en een capaciteit van 18 ml, is dit model zacht, flexibel en geschikt voor de lichtere dagen van de menstruatie.

De DivineCup menstruatiecup maat M is ontworpen voor mensen met lichte menstruatie. Dit model heeft een diameter van 38 mm, een lengte van 66 mm en een capaciteit van 18 ml. Het is geschikt voor de lichtere dagen van de menstruatie en is zacht en flexibel.

De DivineCup maat L is bedoeld voor mensen met een zwaardere menstruatie en werkt ook goed voor mensen na hun eerste zwangerschap. Met een diameter van 43 mm, een lengte van 70 mm en een capaciteit van 26 ml, is dit model geschikt voor mensen met zacht bindweefsel en voor zwaardere menstruaties.

Daarnaast bestaat er ook een harde variant van de DivineCup.

De harde variant van de DivineCup is speciaal ontworpen voor mensen met sterkere bekkenbodemspieren.

Wat zijn de reiniging en opslag tips voor de menstruatiecup van Divine?

De DivineCup moet vóór het eerste gebruik gedesinfecteerd worden. Plaats de cup voor 3 minuten in een pot kokend water. Om te voorkomen dat de cup smelt, kunt u de cup in een garde leggen en deze in het kokende water plaatsen. Na gebruik dient u de cup grondig te reinigen met koud water, gevolgd door warm water. Tijdens het reizen kunt u een milde hygiënische desinfectie doekje gebruiken. Na uw menstruatie dient u de cup te desinfecteren door deze 5-10minuten te koken. Bewaar de cup tussen de periodes in een ademende container, nooit in een luchtdichte plastic of synthetische container.

Bestellen als consument?

Divine

is er voor

Meer weten over IBD en wat wij jou kunnen bieden?

Start je aanvraag