Terug naar overzicht
Merk

Cheeky

Cheeky is van alle markten thuis was betreft producten. Ze bieden wasbare producten aan zoals de Cheeky Wipes (ook verkrijgbaar met handige dozen), Cheeky Pants (menstruatie ondergoed en menstruatie badpak), Cheeky Pads (maandverband en inlegkruisjes voor menstruatie of licht urineverlies) en natuurlijk de Cheeky DooDoo (luiers). Het key woord van Cheeky is daarom simpel te herleiden namelijk, herbruikbaar.

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Cheeky heeft een passie voor aantrekkelijke, betaalbare en gemakkelijk te herbruiken producten, die op authentieke en integere manier zijn geproduceerd. De producten worden uitsluitend geproduceerd door bedrijven die voldoen aan de ethische voorwaarden gesteld door Cheeky zelf. Geen kinder arbeid, geen gedwongen arbeid, geen discriminatie, legale werkuren en veel meer belangrijke ethische aspecten.

·       Ecologisch alternatief voor wegwerpproducten

·       100% Vegan

·       Vrij van parabenen

Geselecteerde producten

van

Cheeky

Wasbaar maandverband

Organisch katoen

.

Menstruatieondergoed - Feeling Pretty

Herbruikbaar & wasbaar

Wasbare luier

3 verschillende maten

.

Menstruatieondergoed - Feeling Fancy

Herbruikbaar & wasbaar

Herbruikbare babydoekjes

70% Bamboe 30% Katoen

.

Menstruatieondergoed - Feeling Sporty

Herbruikbaar & wasbaar

Menstruatie badpak

Herbruikbaar & wasbaar

Menstruatieondergoed - Feeling Cheeky

Herbruikbaar & wasbaar

Incontinentie pad

Wasbaar & herbruikbaar

.

Bestellen bij IBD?

Klant worden bij IBD is erg simpel en kan binnen enkele dagen

Jou helpen floreren is wat ons enthousiast maakt! Daarom zullen wij na dit proces ook regelmatig in contact blijven, geven wij jou updates over nieuwe producten en kijken we samen naar hoe we merken nog sterker kunnen maken!

01

Boek een online of fysieke kennismaking

02

Ontvang een voorstel

03

Bestel op de manier die voor jou het makkelijkste is!

a person with curly hair
a woman with long hair

Zo werkt bestellen bij IBD

01

Online of fysieke kennismaking

02

Ontvang een voorstel

03

Bestellen

Onze klanten

No items found.

Vraag & antwoord

Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact op en wij beantwoorden uw vraag dan graag! 

Hoe werkt herbruikbare maandverband en menstruatieondergoed?

De menstruatieproducten van Cheeky, waaronder herbruikbaar maandverband en menstruatieondergoed, bevatten extra absorberende lagen om tijdens de menstruatie een droog en fris gevoel te behouden. Het menstruatieondergoed beschikt over een absorberend vermogen dat van de voor-tot aan de achterzijde van de tailleband loopt om doorlekken te voorkomen. Het ondergoed is opgebouwd uit vier lagen, namelijk een binnenste laag, een absorberende laag, een waterdichte laag en een ademende buitenlaag.

Hoe dient het ondergoed onderhouden te worden?

Het ondergoed dient binnen 24 uur na gebruik te worden gewassen. Indien dit niet direct mogelijk is, dient het eerst te worden geweekt in koud water om de vlekken te verwijderen. Het wassen van het ondergoed dient te gebeuren op een temperatuur van 30℃ of lager. Het gebruik van wasverzachter moet worden vermeden, omdat dit de vezels van het kussen of ondergoed zal bedekken en de absorptie zal verminderen. Het ondergoed mag niet in de droger worden geplaatst en niet worden blootgesteld aan directe warmtebronnen. Het gebruik van bleekmiddel moet worden vermeden.

Wat zijn herbruikbare babydoekjes?

Cheeky Wipes biedt herbruikbare babydoekjes als alternatief voor traditionele wegwerpdoekjes. Het alles-in-één pakket bevat stapelbare containers voor vochtige doekjes met een spatwaterdichte afsluiting om de doekjes langer vochtig te houden. De gebruikte doekjes kunnen eenvoudig worden bewaard in een pop-top container totdat ze gewassen worden. De babydoekjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stoffen en hebben een afmeting van ongeveer 15 cm x 15cm.

Bestellen als consument?

Cheeky

is er voor

Meer weten over IBD en wat wij jou kunnen bieden?

Start je aanvraag