Terug naar overzicht
Merk

CC Hansen

Bij CC Hansen kan je terecht voor duurzame huishoudelijke artikelen, vervaardigd uit milieuvriendelijke materialen. Zo zijn de producten vervaardigd uit FSC®-gecertificeerd hout, biologisch katoen voor de gebreide producten, en natuurlijke cellulose of houtvezels voor de sponsjes.

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Om onze consumptiegewoonten te verduurzamen, is het belangrijk om het makkelijk te maken om over te stappen op milieuvriendelijkere producten. Daarom biedt CC Hansen een reeks hoogwaardige producten die vervaardigd zijn uit materialen met aandacht voor het milieu, duurzaamheid en kwaliteit. Deze producten zijn plasticvrij of hebben een drastisch verminderd plasticgebruik in vergelijking met traditionele alternatieven.

Geselecteerde producten

van

CC Hansen

Groenteborstel

Harde en zachte kant

Afwasspons

Natuurlijk cellulose en loofah

Handveger en blik

Gemaakt van natuurlijke materialen

Vaat- en reinigingsdoekjes

Gemaakt van 100% houtvezels

Flessenborstel

Gemaakt van natuurlijke materialen

Kleine schuursponsjes

Natuurlijk cellulose en kokosnoot

.

toiletborstel

100% FSC gecertificeerd beukenhout

Afwasborstel

FSC met gebogen steel

Gebreide vaatdoekjes

100% biologisch katoen

Pluizenroller

Met houten handvat

Bestellen bij IBD?

Klant worden bij IBD is erg simpel en kan binnen enkele dagen

Jou helpen floreren is wat ons enthousiast maakt! Daarom zullen wij na dit proces ook regelmatig in contact blijven, geven wij jou updates over nieuwe producten en kijken we samen naar hoe we merken nog sterker kunnen maken!

01

Boek een online of fysieke kennismaking

02

Ontvang een voorstel

03

Bestel op de manier die voor jou het makkelijkste is!

a person with curly hair
a woman with long hair

Zo werkt bestellen bij IBD

01

Online of fysieke kennismaking

02

Ontvang een voorstel

03

Bestellen

Vraag & antwoord

Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact op en wij beantwoorden uw vraag dan graag! 

Wat betekent het FSC® brandmerk op de houten producten van CC Hansen?

Hout is een materiaal waarin koolstof wordt opgeslagen en daarom kunnen houtproducten een klimaatvriendelijke keuze zijn, maar dit geldt alleen als het hout afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Het FSC®-keurmerk op houtproducten is een betrouwbare indicator dat het hout afkomstig is van een duurzaam beheerd bos. FSC® is een internationaal non-profit labelingsysteem voor producten die gemaakt zijn van duurzaam hout en papier. Het label garandeert dat er niet meer hout wordt gekapt dan dat het bos kan reproduceren en dat de dieren- en plantenpopulaties in het bos worden beschermd. Ook worden mensen die in het bos werken gegarandeerd van onderwijs, veiligheidsuitrusting en een juiste beloning.

Wat is het voordeel van gebreide vaatwasdoekjes van CC Hansen?

De gebreide vaatwasdoekjes van CC Hansen hebben zowel een decoratieve als duurzame functie. Ze zijn vervaardigd van katoen dat op verantwoorde wijze is verbouwd. Verantwoorde teelt betekent dat de katoenboeren getraind zijn om katoen op een duurzamere manier te verbouwen, waarbij minderwater wordt gebruikt en schadelijke chemicaliën worden teruggedrongen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de mensenrechten en de gezondheid van de werknemers.

Wat betekent 100% FSC® MIX certified viscose op de vaatdoekjes van CC Hansen?

De vaatwasdoekjes van CC Hansen zijn gemaakt van 100% houtvezels en zijn daardoor vrij van microplastics. Het materiaal is viscose, vervaardigd uit FSC®-gecertificeerde en andere gecontroleerde houtvezels om te verzekeren dat het gebruikte hout afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De doekjes hebben een hoge absorptiecapaciteit en zijn daarom geschikt voordiverse schoonmaak- en afneemtaken. Ze zijn herbruikbaar maar zullen na verloop van tijd slijten en dunner worden.

Bestellen als consument?

CC Hansen

is er voor

Meer weten over IBD en wat wij jou kunnen bieden?

Start je aanvraag